1

Početna

2

Profil

3

Pitanja

4

Slike

5

Video

6

Završi

Početna

Za potrebe prijave na show "Supertalent" potrebni su nam Vaši određeni osobni podaci. U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (OUZP), potrebna nam je Vaša privola, potvrda da ste suglasni s prikupljanjem i obradom Vaših osobnih podataka, a koji se prikupljaju za NOVU TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10020 Zagreb, kao Voditelja obrade osobnih podataka, u svrhu registracije kandidata za casting i kontaktiranje kandidata za nove castinge i/ili sudjelovanje u budućim projektima.

Molimo Vas da otvorite i pročitate Obavijest o privatnosti na korištenje Vaših osobnih podataka i nastavite s postupkom registracije.

Profil

Pitanja

Slike

Video

Završi

Hvala na prijavi, obavijestit ćemo Vas ako ste pozvani na audiciju..

Nakon što ste pročitali i prihvatili Uvjete korištenja u kojima smo Vas upoznali s postupkom obrade i zaštite Vaših osobnih podataka molimo Vas da potvrdite da ste suglasni da se Vaši osobni podaci koje ste dostavili u ovoj prijavnici koriste u svrhu registracije kandidata za casting i kontaktiranje sa kandidatima u svrhu novih castinga i/ili sudjelovanja u budućim projektima. Voditelj obrade podataka je Nova TV d.d., Zagreb, Remetinečka cesta 139. Vaše podatke obrađujemo samo uz Vašu suglasnost, a u svakom trenutku imate mogućnost uskratiti svoju suglasnost, zatražiti pravo pristupa podacima, pravo na prenosivost podataka i pravo na ispravak podataka slanjem e-maila na adresu [email protected] ili pisanim putem, na adresu sjedišta NOVE TV d.d..